motor pumpestation
Dani Trading A/S er leverandør af både elektriske, transmissions og hydrauliske maskinkomponenter med fokus på kvalitet, service, udvikling, rådgivning, og gennem sparring med kunden - kort leveringstid og den rigtige pris.

Vores vision er at være den fortrukne leverandør til maskinindustrien og maskinhandlere i hele Danmark med daglig service og levering.

Dani Trading A/S er etableret i 1999 af Erling Rytter Larsen og Helle Rytter i samarbejde med AMA S.p.A. Italien. I dag er virksomhedens direktør Helle Rytter. Dani Trading har i dag med et lager på mere end 2000 kvadratmeter samt kontor faciliteter placeret i Kolding, og adgang til Ama Groups komplette lagerprogram med mere end 100.000 varenumre, et bredt produktprogram indenfor komponenter for industri- og landbrugsmaskiner.

Kort efter vor etablering i 1999 – blev Christen Larsen ansat som sælger og tekniker. Christen er i dag Salgschef og Tekniskchef for vort salgsteam. Dani Trading A/S har siden udviklet sig og beskæftiger i dag 18 engagerede medarbejdere i Kolding og driver eget salgsselskab i Litauen.

For at sikre vores kunder den optimale service og leveringstid modtager vi flere gange om ugen direkte forsendelser fra AMAs hovedlager i Norditalien samt AMAs fabrikker, IMEL, AMA Spa Division Cylinder, Lo Snodo, AMA Pertex, SEAT S.r.L, Seat plastic med flere.

I dag har Dani Trading A/S et leveringsprogram af komponenter for industri- og landbrugsmaskiner som vokser hver dag, da vores partner AMA S.p.A. også udvider produkt paletten, her kan nævnes købet af endnu to fabrikker, hvor den ene producerer bussæder og en slid dele. I takt med udviklingen og for at sikre vores kunder en hurtigt og effektiv service, har vi udviklet Dani Tradings nye hjemme side med en brugervenlig E-shop for at lette bestillingen for vores kunder - så vi fortsat kan yde den bedst mulige service.


Med venlig hilsen

Helle Rytter

Dani Trading A/S